Over Van Hessche Beton

Sinds 1965 is het bedrijf al actief in de productie van prefab betonelementen voor de land-en tuinbouwsector. Heden ten dage is Van Hessche Beton uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf waarvan u de omvang op onderstaande foto kunt zien. 

Wij zijn toonaangevend producent van betonroostervloeren voor varkens- en rundveestallen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor stalinrichting. Dit zowel voor nieuwbouw als renovatie. De service, die we hoog in het vaandel dragen, verloopt van ontwerp en uittekening tot levering en zelfs plaatsing. Dit alles nauw in samenspraak met de klant. Wij produceren ook op maat indien gewenst. Onze varkensroosters en rundveeroosters genieten een hoog-kwalitatieve afwerking en worden uitsluitend met HSR-cement geproduceerd. 

ONZE DOELSTELLINGEN: KWALITEIT - SERVICE - KLANTTEVREDENHEID

img0614.JPG

Naast betonroosters en stalinrichting kan u bij ons ook terecht voor ventilatieroosters voor aardappelen, sleufsilopanelen, betonplaten en -palen voor afsluitingen, WOLFA kunststoframen en IKADAN kunststofroosters

 De productie wordt voorzien door 6 van de modernste betongietmachines. De wapeningsnetten worden in eigen beheer geproduceerd. Daarnaast beschikken we ook over een afdeling waar de gietmallen worden gemaakt en onderhouden. 

Betonkwaliteit is iets waar U als klant zeker rekening mee hoeft te houden. Intern beschikken we over ons eigen labo en door dagelijkse interne zelfcontrole kunnen wij een constante kwaliteit garanderen van de betonproducten. Van Hessche Beton is BENOR- en CE-gecertificeerd. Wij garanderen betonproducten die voldoen aan de eisen die BENOR- en CE-certificaten opleggen. Wij gebruiken ook enkel gekeurde grondstoffen voor de aanmaak van beton. De afgewerkte producten worden zorgvuldig verpakt en geïdentificeerd met een label. 

Niet enkel binnenlandse klanten doen beroep op Van Hessche. We exporteren ook dagelijks naar andere Europese landen zoals Frankrijk, Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Denemarken, Spanje, Noorwegen...

Aarzel zeker niet contact met ons op te nemen!!!

exportlanden.png